TOVAMI KITS

Carburatie kits zijn bedoeld om motoren die niet optimaal afgesteld staan te optimaliseren. Vooral motoren waar een andere uitlaatsysteem onder gemonteerd zijn geven vaak problemen. 


Kit Prijslijsten Mail 2019
Excel – 460.0 KB 122 downloads

Deze prijslijst is inc 21 % BTW .de tweede prijs achter K&N filter is verkoop prijs welke minimaal op internet mag worden aangeboden en die we aanhouden.

Waarom een kit van Ruud Fredriks ?
  • Onze kits worden door ons zelf ontwikkeld en geproduceerd.
  • Omdat wij zelf diverse modificaties uitgetest hebben, hebben we een uitgebreide kennis gekregen en zijn we bekend met de problemen die bij de motoren afzonderlijk kunnen optreden.
  • Tevens dragen we er zorg voor dat de kit beschrijvingen in het Nederlands zijn en verzorgen wij technische ondersteuning aan degene die onze kits en K&N filters aanschaffen.

Afhankelijk van de motor zijn de carburatie kits leverbaar in 3 stages

Stage 1: Hierbij word de luchtfilter box standaard gehouden. Gebruik wordt gemaakt van het standaard luchtfilter of K&N vervanging,s filter.

Stage 2: De originele luchtfilter box wordt aangepast, evt. in combinatie met K&N luchtfilter.

Stage 3: hierbij wordt gebruik gemaakt van losse K&N filters ( gebruik niet de goedkope filters). Dit resulteert meestal in meer top vermogen en een race karakter. Deze kit wordt vooral gebruikt bij streetfighters.